پودر آب پنیر whey powder
User rating:
Category: Dairy Ingredients / Dairy Ingredients / Food industry
پودر آب پنیر، پروتئین وی یا پودر آب ماست به عنوان مکمل غذایی کاربرد دارد
Introduction and general information پودر آب پنیر
پودر آب پنیر، پروتئین وی یا پودر آب ماست به عنوان مکمل غذایی کاربرد دارد
خصوصیات آب پنیر:
این پودر از خشک کردن آب پنیر تازه به دست می آید
ویژگی های عملکردی پودر آب پنیر:
حلالیت یا هیدراتاسیون
ژل کنندگی یا افزایش ویسکوزیته
امولسیون
کف کردن
بهبود طعم، عطر و قهوه ای شدن
کاربرد آب پنیر در صنایع غذایی:
- سس های سالاد، سوپ ها، پنیرها، محصولات پخته شده و گوشت ها
- تاپینگ های زده شده، کیک ها، کلوچه ها و دسر ها
- گوشت، نوشیدنی، نان، کیک و سوسیس
- صنایع لبنی ( محصولات لبنی )
- فرآورده های نانوایی و قنادی
- فرآورده های گوشتی
- پودینگ ، بستنی
- تافی ها
- پفکها
آب پنیر به سه روش استخرج می شود:
- پودر آب پنیر سنتی
- با طعم مرسوم پنیر و پروتئین 8 تا 10 درصدی
- پودر آب پنیر یواف (پرمیت)
- آب پنیر به روش اولترافیلتراسیون تا رطوبت 3 تا 4 درصد خشک میشود و دارای کمتر از 10 درصد پروتئین، ویتامین، املاح معدنی و لاکتوز است
- پودر آب پنیر دمینرال
- دمینرال به معنای بدون مواد معدنی و ویتامین است. مقدار پروتئین در این روش بیشتر اما فاقد مواد معدنی و طعم شور و ترش است. میزان پروتئین در این روش بین 10 تا 15 درصد و دارای لاکتوز است.
Product specifications
| وزن بستهبندی | استعلامی |
|---|---|
| تاریخ انقضا | استعلامی |







Reviews
There are no reviews yet.