ساکارز Sugars
User rating:
Category: Food industry / Sucrose / Sweeteners and Preservatives
ساکارز همان قند عادی است که از ترکیب گلوکز و فروکتوز بدست می آید.جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش اطلاعات کلی مراجعه نمایید.
Introduction and general information ساکارز
ساکارز همان قند عادی است که از ترکیب گلوکز و فروکتوز بدست می آید .
کاربرد ساکارز در صنایع غذایی :
ساکارز به عنوان شیرین کننده ، حجم دهنده ، نگهدارنده در صنایع غذایی کاربرد دارد و در فرآورده هایی همچون نوشابه، نوشیدنی های مختلف، شیرینی جات، مربا، ژله، قهوه های فوری، انواع دسر، بستنی، شکلات، آب میوه و… استفاده می شود.
Product specifications
| تاریخ انقضا | استعلامی |
|---|







Reviews
There are no reviews yet.